ЖИТТЯ

У Переяславі в одному офісі розбили скло у дверях, в іншому – пошкодили техніку

Як минуло 7 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 7 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:09. Переяслав. Заявниця повідомила, що прийшла до офісу та побачила, що у вхідних дверях хтось розбив скло. Відомо, що нічого не викрали.

13:33. Переяслав. Під час патрулювання правоохоронці зупинили чоловіка 1964 р.н., який мав при собі два поліетиленові пакети із зеленою речовиною, зовні схожою на коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:55. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що два місяці тому віддав у ремонт телевізор, проте до цього часу майстер не виконав роботу.

16:12. Переяслав. Жінка поскаржилася, що замовила в інтернеті дрова, заплатила 4 тисячі гривень, але товар не отримала. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

18:16. Переяслав. 22 червня в офісі компанії ХатаNet чоловік пошкодив техніку. Особу правопорушника поліціянти встановили. За цією справою триває перевірка.

8 липня, 6:59. Єрківці (Дівичківська ТГ). Патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2101, водій якого перевозив мідний кабель. Не зміг пояснити, де його взяв. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Студениках (Студениківська ТГ) та Воскресінському (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 6 липня на Переяславщині чоловік побив матір, а жінка перерахувала 15 тисяч шахраям. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору