ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік побив матір, а жінка перерахувала 15 тисяч шахраям

Як минуло 6 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 6 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:58. Улянівка (Ташанська ТГ). Поліції повідомили, що син побив матір 1956 р.н., її госпіталізували до травматологічного відділення із забоєм гомілки. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

14:56. Переяслав. Жінка поскаржилася, що з її картки на іншу хтось перерахував 550 гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

14:54. Переяслав. Під час патрулювання правоохоронці зупинили чоловіка 1982 р.н. з пакунком із рослинною речовиною, схожою на коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:58. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що їй написав знайомий з проханням перерахувати 15 тисяч гривень на лікування родича. Вона зробила переказ, проте згодом виявилось, що сторінку чоловіка зламали, тож гроші отримали шахраї. За цією справою триває перевірка.

7 липня, 0:29. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що знайомий у стані алкогольного сп’яніння із сокирою виламує їй двері. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 5 липня на Переяславщині у ДТП зіткнулися авто Suzuki та КамАЗ, постраждала жінка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору