ЖИТТЯ

На Переяславщині у ДТП зіткнулися авто Suzuki та КамАЗ: постраждала жінка

Як минуло 5 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 5 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:44. Дівички (Дівичківська ТГ), траса Бориспіль-Дніпро. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Suzuki та КамАЗ. Постраждала 47-річна жінка, у неї – закрита черепно-мозкова травма, струс, забійна рана лоба. Її госпіталізували до переяславської лікарні. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

9:19. Переяслав. Повідомили про ДТП між авто Mitsubishi Lancer та Škoda. Зрештою водії склали європротокол та розібрались у ситуації самостійно.

11:41. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що її племінник зняв мотор та стартер з її автомобіля та встановив у власний. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

15:29. Переяслав. Під час патрулювання поліціянти виявили у чоловіка 1977 р.н. речовину, схожу на коноплі. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Нагадаємо, 4 липня стало відомо, що у Переяславі пошкодили одну із сакур на вулиці Богдана Хмельницького. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору