ЖИТТЯ

На Переяславщині у фермера через борги хотіли вилучити майно: він розпочав стрілянину

На Переяславщині фермер стріляв у транспорт людей, які хотіли вилучити у нього майно. Що відомо?

6 липня близько 8:20 до поліції надійшло повідомлення, що у Світанку (Циблівська ТГ) на території фермерського господарства його директор розпочав стрілянину у техніку приватних виконавців. Ті намагалися виконати рішення щодо вилучення майна, за яке 57-річний фермер не сплатив борги. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Відомо, що приватний виконавець спільно з представниками приватної виконавчої служби у рамках виконавчого провадження прибули до фермерського господарства для вилучення майна за несплату боргів. У цей час керівник ферми зробив кілька пострілів з незареєстрованого мисливського карабіну “Сайга” калібру 7,62 мм у бік спеціальної техніки – авто “Dаf Xf” та “Scania”. Ними виконавці намагалися вивезти вилучене майно. Внаслідок стрільби фермер пошкодив колеса вантажівок. Ніхто з людей не постраждав.

У правопорушника вилучили зброю. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, 6 липня на Переяславщині чоловік побив матір, а жінка перерахувала 15 тисяч шахраям. Деталі читайте тут.

Фото: Telegram-канал поліції Київщини

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору