ЖИТТЯ

У паспорт-книжечку знову потрібно вклеювати фото у 25 та 45 років

В Україні відновили норми щодо вклеювання фото у паспорт. Раніше вони не діяли через карантин.

В Україні з 1 липня скасували карантин, запроваджений через пандемію COVID-19. У зв’язку з цим відновили дію правил, за якими по досягненню 25 та 45 років потрібно вклеювати нове фото у паспорт-книжечку. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ, передає Інформатор.

Зокрема, тим, кому виповнилося 25 чи 45 років у період із 13 березня 2020-го до 24 січня 2022 року, необхідно вклеїти фото у паспорт до 1 серпня 2023 року. Якщо фотокартку не вклеять, паспорт підлягатиме обміну на id-картку.

“Перевірте уважно свої паспортні документи та за необхідності отримання додаткової інформації зверніться у будь-який підрозділ Державної міграційної служби або Центру надання адміністративних послуг”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у міграційній службі пояснили, що потрібно зробити, аби перевірити стан оформлення документів. Читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору