ЖИТТЯ

Шахісти із Переяслава взяли участь у чемпіонаті України серед аматорів: які результати

Переяславці взяли участь у чемпіонаті України з шахів серед аматорів. Які місця посіли?

З 2 по 6 липня у Чернігові тривав чемпіонат України з шахів серед аматорів (рейтинг до 2300). Участь у турнірі взяли зокрема переяславці Олександр Гордієнко, Анна Матвійчук та її сини Андрій та Ілля Матвійчуки. Про це повідомили на сайті міської ради, передає Інформатор.

У змаганнях брали участь 62 шахісти з різних регіонів України. Турнір проходив за швейцарською системою в 9 турів, контроль часу – 1 година кожному учаснику + 30 секунд на кожен хід.

Переяславці посіли такі місця:

  • Олександр Гордієнко – 30 місце (набрав 4,5 очка). У віковій категорії 50+ він став третім, за що отримав медаль, грамоту і подарунок.
  • Анна Матвійчук – 4 місце серед жінок, а загальне 39-те (набрала 4 очки).
  • Андрій Матвійчук – 55 місце (2,5 очка).
  • Ілля Матвійчук – 62 місце (1 очко). Як наймолодший учасник (5,5 року), він отримав подарунок.

Перемогу у турнірі здобув черкащанин Максим Герасименко, у якого 7 очок, друге місце – Сергій Корець із Одеської області (6,5 очка), а третє – Гліб Парфьонов з Чернігова (6,5).

Нагадаємо, що нещодавно у Переяславі провели змагання для спортсменів з інвалідністю. Хто став переможцем, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору