ЖИТТЯ

На Переяславщині шахраї представились працівниками банку і ошукали чоловіка на 200 тисяч гривень

Як минуло 11 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 11 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

08:49. Переяслав. Заявник повідомив, що коли здійснював контроль рибоохоронних заходів, власник промислових човнів почав погрожувати підірвати його гранатою. За цим фактом поліціянти відібрали пояснення. Наявність гранати не підтвердилась.

09:09. Гайшин (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що у нього гостювала знайома, коли вона пішла виявив, що зникли його документи. Відомо, що факт крадіжки не підтвердився.

16:48. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що до нього зателефонувала жінка та представилась працівником служби безпеки банку. Обманним шляхом з двох карток списали 200 тисяч гривень. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

17:31. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що з її банківської картки зняли 5 тисяч 600 гривень. За цим фактом поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, -карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

23:01. Переяслав. Заявниця повідомила, що її чоловіка підрізав автомобіль, коли той їхав на велосипеді, після чого він упав та зламав коліно. За цим фактом у потерпілого правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що на Бориспільщині судитимуть підрядника, який заволодів 7 мільйонами гривень, які виділили на ремонт доріг. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору