ЖИТТЯ

На Бориспільщині судитимуть підрядника, який заволодів 7 мільйонами гривень, які виділили на ремонт доріг

На Бориспільщині судитимуть підрядника, який заволодів понад сімома мільйонами гривень бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг. Який вирок?

За процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактом заволодіння чужим майном ч. 5 ст. 191 ККУ (Привласнення, розтрата або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, відмінність від інших майнових злочинів організованою групою). Про це повідомили на сайті Київської обласної прокуратури, передає Інформатор.

Відомо, що підрядник підписав договір з органом місцевого самоврядування однієї із громад Бориспільського району для здійснення капітального ремонту центральної дороги у населеному пункті. Проте організував неякісне виконання робіт на частині автодороги. Виявлено, що товщина та щільність укладеного дорожнього покриття не відповідають державним стандартам, що у подальшому може призвести до передчасного пошкодження та руйнування автодороги.

Висновки експерта підтвердили збитки нанесені територіальній громаді в розмірі понад 7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що 9 липня у Переяславі біля магазину виявили чоловіка без свідомості. Детальніше про це – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору