ЖИТТЯ

Дотримуватись правил пожежної безпеки важливо: у Переяславі рятувальники провели навчання для дітей

У Переяславі для юних рятувальників провели навчання. Як це було?

11 липня до рятувальників 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини в Переяславі завітали діти з клубу домашнього дозвілля “Хвиля” аби ближче познайомитись з пожежно-рятувальною справою. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

Рятувальники провели дітям екскурсію та ознайомили із диспетчерською діяльністю та життям підрозділу, також розповіли про діяльність пожежно-рятувального підрозділу. Діти приміряли бойовий одяг пожежників, посиділи за кермом пожежного автомобіля та взяли участь у гасінні умовної пожежі.

Також рятувальники нагадали про правила пожежної безпеки, правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів та правила безпеки життєдіяльності. Адже це може стати цінним досвідом для дітей, які можуть дізнатися більше про роботу рятувальників та зрозуміти, як важливо дотримуватися правил.

Під час заходу діти отримали позитивні емоції та додаткові знання

Рятувальники дітям провели екскурсію

Також юні рятувальники мали змогу посидіти в пожежному автомобілі

Та взяти участь в гасінні умовної пожежі

Нагадаємо, що 8 липня на Переяславщині горів багатоквартирний одноповерховий будинок. Детальніше читайте тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору