ЖИТТЯ

У Переяславі біля магазину виявили чоловіка без свідомості: його госпіталізували

Як минули 9 та 10 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 9 та 10 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 49 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9 липня. Переяслав. 23:08. Заявниця повідомила, що біля магазину лежить чоловік 1970 р. н., без свідомості з раною на лобі. Наразі потерпілий перебуває в Переяславській лікарні, у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та алкогольне сп’яніння.

10 липня. Циблі (Циблівська ТГ) 11:39. Чоловік повідомив, що над територією літає невідомий дрон. Відомо, що інформація не підтвердилась.

12:46. Переяслав. Жінка повідомила, що з її банківської картки зняли 15 000 гривень. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

12:46. Траса Бориспіль-Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що сталась ДТП між легковим авто та фурою. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19:58. Переяслав. Заявниця повідомила, що її побив співмешканець та словесно погрожує вбити. За цим фактом триває перевірка.

20:45. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що її побив сусід та пошкодив речі в будинку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

23:16. Переяслав. Заявниця повідомила, що на територію господарства проникли невідомі та викрадають речі із сараю. Відомо, що факт крадіжки не підтвердився. Жінка від написання заяви та пояснення відмовилась.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Соснівці (Студениківська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 9 липня у Переяславі в чоловіка виявили наркотики, за цим фактом відкрили кримінальне провадження. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору