ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: у гостей кафе-пекарні “BULKA” з’являються особливі традиції

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Яна Бойко?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Цього разу своїм улюбленим місцем поділилась жителька села Циблі Яна Бойко. Вона розповіла про кафе-пекарню “BULKA”.

Як дістатися? Кафе-пекарня “BULKA” розміщується у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького, 50, біля Борисоглібської площі.

Коли відкрила це місце? Про кафе я знала ще до його відкриття. Про нього мені розповіла подруга, яка добре знає власницю “Булки”. Я вже тоді, почувши про таку новину, була впевнена, що цей заклад точно припаде до душі кожного жителя Переяславщини.

Чим це місце особливе? Для себе я вбачаю особливість саме у затишному інтерʼєрі. Таке, як кажуть по-сучасному, “інстаграмне” місце не може не приваблювати. Схоже, на увесь Переяслав саме такий заклад – перший.

Особлива згадка. У нас із коханим є традиція кожного ранку четверга пити каву з корицею для притягування фінансів. Вперше про таку афірмацію ми почули в TikTok і нас це дуже потішило. Тому ми вирішили, що робити це потрібно саме в “Булці”. Адже думка про те, що після випитої чашки кави твій гаманець поповниться, а ще й при цьому ти зможеш дуже смачно поснідати в такому стильному місці, дуже надихає.

Ще кілька рекомендацій. Ресторан “AvoCato sushi” концепції ToGo.

Нагадаємо, що минулого тижня в цій рубриці Наталія Гігійчук розповіла про річкові подорожі на надувних sap-дошках каналом Дніпра. Матеріал читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору