ЖИТТЯ

Погода на 17 липня: у Переяславі буде понад 30 градусів

У Переяславі буде переважно сонячно. Максимальна температура – 31 градус.

У понеділок, 17 липня, у Переяславі протягом дня буде переважно ясно. Мінімальна температура повітря буде вранці – 20 градусів тепла. Максимальна ввечері – 31 градус вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-2 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 42 та 72 відсотками протягом доби. Тривалість дня 17 липня – 15 годин 53 хвилини. Завтра день буде на 2 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:02, а захід – о 20:58.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2007 році – 34,1 градуса тепла, а найнижчу в 1911-му – 8,8 градуса тепла.

Народні прикмети:

У минулі часи дивились, чи немає жовтого листя на деревах: якщо є, то осінь рано настане. Наші пращури у цей день спостерігали, як “грає місяць”. Якщо його можна побачити при сході, то здається, нібито він перебігає з місця на місце, міняє свій колір і ховається в хмари. Така “гра” вказує на гарний урожай.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору