ЖИТТЯ

У Переяславі до двору через паркан закинули отруту: загинули два собаки

Як минуло 15 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 15 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:05. Переяслав. Заявниця повідомила, що ввечері 14 липня до її двору через паркан хтось перекинув отруту. Через це загинули два її собаки. За цим фактом триває перевірка.

10:40. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 1988 р.н. поліетиленовий пакет із речовиною, схожою на амфетамін. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:37. Переяслав. Заявниця повідомила, що на пошті з її посилки викрали майно. Триває перевірка.

16:34. Гребля (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Renault Megane та “ЗАЗ Таврія”, який з’їхав у кювет та перевернувся. Інформація перевіряється.

17:48. Гайшин (Переяславська ТГ). Патрульні виявили у чоловіка 1985 р.н. поліетиленовий пакет із зеленою подрібненою речовиною, схожою на канабіс. За цим фактом триває перевірка, вирішують питання про відкриття кримінального провадження за статтею 309.

21:53. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця поскаржилася, що її донька напилася та створює нестерпні умови для життя. Врешті інформація не підтвердилась. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

22:39. Переяслав. Жінка повідомила, що їй зателефонував невідомий, який представився працівником банку. Сказав, що її рахунок заблокований, а щоб його розблокувати потрібно переказати на іншу картку 9 тисяч 850 гривень та 2 тисячі гривень. Жінка погодилася на це. За цим фактом триває перевірка.

16 липня, 0:07. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП за участі автомобілів Infiniti та Volkswagen Golf. Інформацію перевіряють.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 14 липня у Переяславі чоловік поскаржився поліції, що його квартирант вживає наркотики. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору