ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік поскаржився поліції, що його квартирант “курить траву”

Як минуло 14 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:04. Гланишів (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між авто Dacia та “ГАЗ Соболь”. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

9:57. Студеники (Студениківська ТГ). Поліції повідомили про ДТП між автомобілями Renault та ВАЗ. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124.

12:19. Переяслав. Жінка повідомила, що їй телефонували невідомі та просили 23 тисячі гривень. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

13:06. Переяслав. Переяславка поскаржилася, що на вокзалі у Києві чоловік викрав у неї повербанк, який вона залишила заряджатися. За цим фактом триває перевірка.

21:47. Переяслав. Чоловік поскаржився, що його квартирант “курить траву та не реагує на зауваження”. За його словами, у кімнаті стоїть прилад для вживання наркотичних речовин – бульбулятор. Прибувши на місце події, правоохоронці заборонених речовин не виявили. Конфлікт врегулювали.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Вінинцях (Циблівська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що раніше на Переяславщині Renault та комбайн потрапили у ДТП, а “знахар” викрав у жінки золотий ланцюжок. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору