ЖИТТЯ

Карина Тищенко із Переяслава здобула “бронзу” Кубка України з легкої атлетики

Карина Тищенко із Переяслава здобула “бронзу” Кубка України. У якій дисципліні та з яким результатом?

15 липня у Львові на стадіоні “Скіф” відбувся Кубок України з легкої атлетики. У ньому вихованка Переяславської ДЮСШ Карина Тищенко здобула “бронзу” в бігу на дистанції 2 тисячі метрів із перешкодами. Її результат – 7 хвилин 1,61 сек. Про це повідомили на Facebook-сторінці Управління молоді та спорту Київської ОВА, передає Інформатор.

Загалом команду Київської області представили 15 спортсменів та спортсменок. “Золото” у бігу на дистанції 3 тисячі метрів здобула Вікторія Шкурко (9 хв. 18,76 сек.), а на 400-метрівці – Аліна Корсунська (55,72 сек.). Обидві спортсменки є представницями Київського обласного центру олімпійської підготовки.

“Срібні” медалі з-поміж представників Київщини завоювали також вихованка обласного центру олімпійської підготовки Тетяна Чорновол у бігу на тисячу метрів (результат – 2 хв. 43,38 сек.) та юніор Андрій Шкабара із Білої Церкви у бігу на 110 метрів з бар’єрами (показав новий особистий рекорд – 14,87 сек.).

Нагадаємо, що 15 липня розпочалося друге коло чемпіонату Переяславщини з футболу. Фаворити стали лише сильнішими.

Фото: Управління молоді та спорту Київської ОВА

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору