ЖИТТЯ

Хто з аутсайдерів нав’яже боротьбу фаворитам: анонс 9 туру чемпіонату Переяславщини з футболу

У суботу відбудеться черговий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Претенденти на медалі гратимуть із аутсайдерами.

22 липня відбудеться дев’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У всіх трьох матчах команди із когорти фаворитів гостюватимуть у аутсайдерів. Тож очевидно, що, на перший погляд, на інтригу сподіватися марно. Однак Інформатор, анонсуючи кожен поєдинок, спробує її знайти.

Важко визначити центральний матч цього туру. Але все ж якщо подивитися, яка команда у турнірній таблиці опинилася нижче, ніж мала би бути, то, певно, багато хто обере “Бурти” (Переяслав). Навіть після розгромної виїзної поразки від дем’янецького “Матадора” 0:5 “Бурти” залишили від своєї гри досить приємні враження. Бо не відбивалися, а намагалися атакувати, і робили це й тоді, коли шансів бодай на нічию вже не було (передаємо привіт Циблям (Циблівська ТГ) у виїзному матчі із “Переяславом”).

“Бурти” на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі о 15:30 цього разу прийматимуть Вовчків (Переяславська ТГ). Зрозуміло, що вовчківчани зараз дивляться лише вгору, у напрямку дівичківського “Дніпра”, який на відстані якихось двох очок. Утім, задерши голову, легко можна об щось перечепитися. Тим паче, можливо, що десь футболісти Вовчкова задумуватимуться вже про знаковий наступний тур, де на них чекає “Матадор”. А щоб у вас взагалі не виникало сумнівів, що “Бурти” здатні нав’язати боротьбу, пригадайте матч першого кола – тоді Вовчків удома переміг з мінімальним рахунком.

“Переяславу” ж у свою чергу в першому колі було складно із Мирним (Вороньківська ТГ). Тоді головна команда міста була дуже непевною: поразка від Цибель, важка перемога над Мирним, поразка від “Буртів”. Лише згодом “Переяслав” переміг “Матадор” та “Дніпро” і закріпився серед претендентів на медалі. Мирне після без перебільшення жахливого старту чемпіонату здобуло дві перемоги поспіль, потім мінімально програло “Матадору”. І взагалі, здається, ця команда, як жодна інша, навчилася “засушувати” гру задля позитивного для себе результату. Проте друге коло почалося із розгромної поразки від Вовчкова 1:4. Тепер виникає запитання: чи то Вовчків став настільки потужним, чи то Мирне не досить стабільне? Можливо, матч Мирне – “Переяслав” трішки прояснить ситуацію. Початок – о 15:30.

Протистояння головного відкриття турніру та головного фаворита – це завжди цікаво. О 18:00 Циблі приймуть “Дніпро”. На рідному полі циблівчани мають неймовірну статистику – перемагали “Переяслав” та “Матадор”, програли лише Мирному. На противагу цьому фактору грає те, що у першому колі у Переяславі “Дніпро” взагалі не відчув проблем із Циблями – 7:1. Тож чи настільки поле важливе для циблівчан? По суті, якщо “Дніпро” збирається стати чемпіоном, то повинен обігрувати таких суперників будь-де і у будь-яких умовах.

Нагадаємо, що у восьмому турі всі фаворити здобули впевнені перемоги. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору