ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка ввела в інтернеті дані банківської картки і втратила майже 20 тисяч гривень

Як минуло 21 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 21 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:21. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки зняли 650 гривень за послуги доставки. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

10:50. Переяслав. Жінка поскаржилась, що перед її вікнами мешканець будинку справляв природні потреби, а на зауваження реагував агресивно. Прибувши на місце події, правоохоронці не виявили порушника.

11:49. Переяслав. Заявниця повідомила, що в парку вже не вперше група чоловіків розпивала алкоголь, слухала російську музику та лаялася. На місці події поліціянти підозрілих осіб не виявили.

18:49. Дениси (Ташанська ТГ). Жінка розповіла, що її побила п’яна донька, також розбила вікна в будинку та порізала собі руку. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення. Відомо, що дівчину госпіталізували до лікарні.

20:07. Переяслав. Заявниця повідомила, що у неї викрали телефон. За цією справою триває перевірка.

20:41. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка поскаржилася, що втратила 19 тисяч 800 гривень з банківського рахунку. Перед цим вона ввела дані картки на інтернет-ресурсі.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Хоцьках (Циблівська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині чоловік майже три місяці тому віддав телевізор у ремонт, його досі не повернули. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору