Переяслав Перейти на сайт

Анна Ярош із Переяслава грала за збірну України на чемпіонаті Європи з баскетболу: які результати

Анна Ярош грала за збірну України на чемпіонаті Європи з баскетболу. Була однією з найкращих у команді.

Із 30 червня по 9 липня у болгарській Софії тривав чемпіонат Європи з баскетболу в дивізіоні Б серед жіночих команд віком до 18 років. У складі збірної України виступала випускниця Переяславської дитячо-юнацької спортивної школи, студентка Університету Григорія Сковороди в Переяславі Анна Ярош. Про це повідомили на Facebook-сторінці БК “Переяслав”, передає Інформатор.

Збірна України в груповому етапі зіграла з командами Болгарії, Словаччини, Естонії та Швеції. Здобула дві перемоги, двічі програла та посіла четверте місце у групі. Надалі могла позмагатися лише за 9 місце. Україна згодом перемогла Австрію та Румунію. І у вирішальному матчі за дев’яте місце зійшлася з Нідерландами. Але поступилася їм 64:66.

Тож збірна України посіла 10 місце з 18 команд на чемпіонаті Європи. Чемпіонками Європи стали хорватки, які у фіналі перемогли Люксембург 93:66.

У п’яти матчах Анна Ярош відіграла 128 хвилин, набрала 53 очки, 42 підбирання, 5 результативних передач. У команді стала третьою за забитими та четвертою за підбираннями. У шостій грі на чемпіонаті вона отримала травму.

Нагадаємо, що Карина Тищенко із Переяслава здобула “бронзу” Кубка України з легкої атлетики. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка БК “Переяслав”

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.