ЖИТТЯ

На кладовищі у Переяславі знайшли труп 46-річного чоловіка

Як минуло 23 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 23 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:24. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 2001 р.н. поліетиленовий пакет з речовиною, схожою на канабіс. Відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:17. Переяслав. На кладовищі виявили труп чоловіка. Поліціянти встановили, що це житель Переяслава 1977 р.н. Ознак насильницької смерті не було. Тіло направили на ростин.

14:06. Лецьки (Циблівська ТГ). Чоловік поскаржився, що йому палицею та словесно погрожував сусід. За цим фактом триває перевірка.

20:41. Вовчків (Переяславська ТГ). Медики повідомили, що чоловіка на власному подвір’ї побили битою його знайомі. Постраждалого доставили до травматологічного відділення із забоєм грудної клітки, закритим переломом правого передпліччя та підозрою на алкогольне сп’яніння. Згодом надійшла заява про нерозгляд справи.

22:27. Хоцьки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили про зникнення жінки. Зазначили, що вона вийшла на роботу, але не з’явилась там. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення, оскільки воно було передчасним. Жінку знайшли.

24 липня, 6:41. 44-й кілометр траси Бориспіль-Дніпро. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Kia Rio та “Таврія”. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що на Переяславщині активізувалися шахраї, люди втрачають тисячі гривень із банківських карток. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору