ЖИТТЯ

Де на Переяславщині найближчими днями може не бути світла: графік на 26-28 липня

У Переяславі протягом трьох днів можуть відключати світло. Де, коли та чому?

У Переяславі 26, 27 та 28 липня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме ремонтні роботи. Тож можливе відключення електроенергії. Також світло вимикатимуть у деяких селах. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у середу, 26 липня, з 9:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях Магдебурзького права, Гімназійній, Богдана Хмельницького, Шевченка, Альтицькій, Святого Єфрема, Приальтицькій, Якова Андрієвича, Миру, Івана Мазепи, Покровській, Сковороди, провулку Альтицькому;
  • у Помоклях (Ташанська ТГ) – на вулиці Щорса;
  • у Мазінках (Переяславська ТГ) – на вулиці Альтицькій.

У четвер, 27 липня, з 9:00 до 17:00:

  • у Переяславі – на вулицях Можайській, Богдана Хмельницького, Малій Київській, Східній, Новокиївське шосе, Віктора Авраменка, Гаяринській, Краєвидній, Сухомлинського, Індустріальній, Поліській, Ярослава Потапенка, провулку Суворова.

У п’ятницю, 28 липня, з 9:00 до 15:30:

  • у Переяславі – на вулицях Новокиївське шосе, Ярослава Потапенка, Мічуріна, Ганни Самутіної, Суворова, Петропавлівській, Якубовського, Жданова, Бажана, Гагаріна, Сковороди, Підварській, Металургів, провулках Сергія Лазенка та Чернишевського.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадуємо, що на Переяславщині чоловік вирощував у парниках коноплі, тепер йому загрожує до 7 років ув’язнення. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору