ЖИТТЯ

Погода на 27 липня: у Переяславі прогнозують дощ із грозою

У Переяславі буде хмарно, прогнозують дощ. Максимальна температура – 23 градуси.

У четвер, 27 липня, у Переяславі буде переважно хмарно. Протягом дня синоптики прогнозують дощ із грозою. Опади – 7,8 мм. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 19 градусів тепла. Максимальна після обіду – 23 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 78 та 96 відсотками протягом доби. Тривалість дня 27 липня – 15 годин 29 хвилин. Завтра день буде на 2 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:14, а захід – о 20:44.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1909 році – 37,1 градуса тепла, а найнижчу в 1898-му – 7,8 градуса тепла.

Народні прикмети:

З цього дня починається спад літа, який продовжиться до 26 серпня. У цей час листя на деревах починає набувати осіннього забарвлення. У минулі часи помітили, якщо день 27 липня спекотний, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору