ЖИТТЯ

У Переяславі жінка хотіла купити синові скутер і втратила всі гроші з банківської картки

Як минуло 29 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 29 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:28. Положаї (Ташанська ТГ). Чоловік поскаржився на брата, який протягом тижня виніс із його будинку два ліжка та шафу. Зрештою речі повернули власнику.

15:06. Переяслав. Жінка повідомила, що вночі з підвалу у неї викрали велосипед. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

19:34. Гайшин (Переяславська ТГ). Жінка сказала поліції, що знайомий її сина забрав того на мотоциклі та вбив. Ця інформація не підтвердилась. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

19:40. Пристроми  (Студениківська ТГ). Поліції повідомили про те, що під час копання ділянки для фундаменту знайшли предмет, зовні схожий на гранату часів Другої світової війни. Зрештою виявилося, що то була запчастина від електродвигуна.

22:42. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Skoda Octavia та Jeep, який зник з місця події. У підсумку учасники склали европротокол.

23:22. Переяслав. Заявниця повідомила, що хотіла придбати через інтернет скутер синові, але її ошукали. Спочатку перерахувала 4 тисячі гривень передоплати, а потім, коли вимагала повернути ці кошти та надала для цього банківські дані, втратила все, що залишалося на картці, – 1720 гривень. За цим фактом поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

30 липня, 0:23. Студеники (Студениківська ТГ). Правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ та виявили у ньому обладнання для копання кабелів, три каністри з бензином та два мішки кабелів. Зараз триває перевірка.

0:34. Переяслав. Надійшло повідомлення, що чоловік ножем пошкодив колеса в авто та погрожує ним. Особу порушника правоохоронці наразі не встановили.

4:39. Переяслав. Працівник “Укретелекому” повідомив, що з телефонної каналізації викрали кабель зв’язку. Інформацію перевіряє поліція.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 28 липня у Переяславі фіксували ДТП, випадки шахрайства та крадіжок. Більше про це – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору