ЖИТТЯ

ДТП, шахрайство та крадіжки: як минуло 28 липня для поліції Переяслава

Як минуло 28 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 28 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:14. Переяслав. Жінка поскаржилася, що з її банківської картки зняли 4 тисячі 996 гривень. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

12:28. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Opel та Citroen. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19:09. Світанок (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що автомобіль в’їхав у відбійник. На місці події працювали правоохоронці з Черкаської області.

19:37. Студеники (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що хтось зламав замок у дверях і хвіртці та викрав продукти з його будинку. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

22:05. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що залишила у сусідів сумку із гаманцем, а коли повернулась, не знайшла її. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що раніше у Переяславі чоловік збрехав поліції, що у його куми хтось викрав гроші. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору