ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік збрехав поліції, що у його куми хтось викрав гроші

Як минуло 26 та 27 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 26 та 27 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 44 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

26 липня, 10:06. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що в нього викрали повербанк, запідозрив знайомого. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

12:06. Переяслав. Чоловік поскаржився, що лобове скло його автомобіля розбив камінь, який вилетів з-під косарки. Сам водій не постраждав.

12:49. Вовчків (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями МАЗ та Daewoo Lanos. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

22:01. Переяслав. Чоловік повідомив, що під час застілля у його куми з гаманця зникло 4 тисячі гривень. Врешті ця інформація не підтвердилася. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

22:54. Траса Бориспіль-Дніпро біля Переяслава. Надійшло повідомлення, що авто Volkswagen Golf врізалось у дерево, яке лежало на дорозі після буревію. Ніхто не постраждав.

27 липня, 17:57. Переяслав. Заявник повідомив, що йому погрожує чоловік з пістолетом. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації, розібрались самостійно.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 27 липня у Переяславі біля Борисоглібської площі сталась ДТП. Автомобіль Chevrolet Lacetti в’їхав у Ford Fiesta.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору