ЖИТТЯ

Поблизу Переяслава сталася серйозна ДТП із пасажирським автобусом: постраждали 6 людей, жінці ампутували ногу

Неподалік від Переяслава сталася серйозна ДТП. Легковик врізався в автобус.

26 липня на трасі Бориспіль-Дніпро поблизу села Старе (Вороньківська ТГ) сталась ДТП. Автомобіль Daewoo Lanos, не надавши перевагу в русі пасажирському автобусу, виїхав із другорядної дороги та зіткнувся з ним. Внаслідок цього автобус перекинувся. У Daewoo Lanos була значно пошкоджена передня частина та лобове скло, його водій та пасажири серйозно не постраждали. Про це повідомили на YouTube-каналі dtpkievua, передає Інформатор.

За даними відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП, пасажири автобуса отримали травми різного ступеню тяжкості. Їх госпіталізували до  бориспільської лікарні з такими попередніми діагнозами:

  • чоловік 1987 р.н. – гематома потилиці, забій руки;
  • чоловік 1990 р.н. – забій грудної клітини, забій та садина спини;
  • чоловік 1980 р.н. – гематома скроневої ділянки голови, забій грудної клітини, садини ребер;
  • чоловік 1998 р.н. – закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, внутрішньочеревна кровотеча, забій носа та грудної клітини;
  • жінка 1981 р.н. – закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, рвана рана щоки;
  • жінка 1982 р.н. – ампутація гомілки.

Нагадаємо, що 27 липня у Переяславі біля Борисоглібської площі сталась ДТП. Автомобіль Chevrolet Lacetti в’їхав у Ford Fiesta.

Фото: Telegram-канал поліції Київщини  

Відео: YouTube-канал dtpkievua

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору