ЖИТТЯ

У Переяславі сталась ДТП: зіткнулися Chevrolet Lacetti та Ford Fiesta

У Переяславі сталась ДТП. Зіткнулись дві автівки. 

27 липня близько 9:45 у Переяславі по вулиці Богдана Хмельницького, поблизу Борисоглібської площі сталась ДТП. Автомобіль Chevrolet Lacetti в’їхав у Ford Fiesta. Про це повідомляє Інформатор з місця події

За попередніми даними від свідків ДТП, обоє автомобілі рухалися вулицею Богдана Хмельницького у напрямку Борисоглібської площі. Водійка Ford Fiesta зупинилася перед пішохідним переходом, аби пропустити пішохода, в цей час керманич Chevrolet Lacetti, який рухався позаду неї не встиг вчасно загальмувати та в’їхав у бампер. Ніхто з людей не постраждав.

За цим фактом складуть адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що шахраї зламали Instagram-сторінку жительки Переяслава та від її імені просили гроші. Детальніше про це – тут.

Валерія Бобровська

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору