ЖИТТЯ

Шахраї зламали Instagram-сторінку жительки Переяслава та від її імені просили гроші

Як минуло 24 та 25 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 24 та 25 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 52 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

24 липня. Переяслав. 20:19. Жінка повідомила, що їй під двір підкинули мертву тварину. Звернулася з метою інформування.

25 липня. Єрківці (Дівичківська ТГ). 10:06. Поліції повідомили про ДТП між авто Renault Duster та ВАЗ. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

12:26. Переяслав. Жінка повідомила, що в Instagram зламали її сторінку та розсилають повідомлення з проханням надіслати кошти доньці на “лікування”. Заявниця звернулась з метою інформування.

12:34. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що сталась ДТП між двома авто. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19:44. Переяслав. Чоловік повідомив, що замовив в інтернет-магазині шолом та надіслав передплату 13 000 тисяч гривень, проте товар так і не отримав. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

00:07.Переяслав. Заявник поскаржився, що біля під’їзду гучна компанія співає російські пісні. Прибувши на місце події правопорушників не виявили.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, Семенівці (Студениківська ТГ), Циблях (Циблівська ТГ), Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 липня на кладовищі у Переяславі знайшли труп 46-річного чоловіка. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору