ГРОШІ

Скільки коштує житло на Переяславщині: актуальні липневі ціни

Власне житло – місце, де відчуваєш спокій та затишок. На Переяславщині є квартири та будинки, які можуть стати вашою домівкою.

На сайтах оголошень часто шукають нерухомість. Кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець липня для своїх читачів підібрав Інформатор. Дослідили для цього ресурс olx.

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продають затишний 3-х кімнатний будинок. Площа ділянки 9 соток. Опалення – газове індивідуальне, наявні всі комунікації. Розташований за 1 кілометр від автовокзалу в екологічно чистій зоні, поруч річка Дніпро та сосновий ліс.

Одна з кімнат

Будинок розташований за 1 кілометр від автовокзалу

Ціна будинку 960 тисяч 206 гривень

Розміщення: м. Переяслав

Площа: 62 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 960 тисяч 206 гривень

БУДИНОК У ЦИБЛЯХ (ЦИБЛІВСЬКА ТГ)

На Переяславщині у селі Циблі продається будинок без ремонту із земельною ділянкою 11 соток. Газ відсутній, проведене світло. Поряд ліс, річка Дніпро. Будинок знаходиться в затишному місці з асфальтованою дорогою. Також на території є сад та город.

Будинок у селі Циблі

Оселя без ремонту

Ціна 443 тисячі 172 гривні

Розміщення: с. Циблі (Циблівська ТГ)

Площа: 80 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 443 тисячі 172 гривні

ЧОТИРИКІМНАТНИЙ БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

Гарний, світлий, охайний та з новим євроремонтом продають будинок у Переяславі. Наявні всі комунікації. Поруч знаходяться магазин, кіоск, парк, зелена зона, супермаркет, ТРЦ, дитячий майданчик, автовокзал, зупинка транспорту, відділення пошти, аптека, школа, дитячий садок. Житловий простір достатній для розміщення середньостатистичної сім’ї, а велика площа додаткових приміщень, дозволить облаштувати всі необхідні зручності для повного комфорту. Територія навколо будинку впорядкована. Для господарських потреб збудований погріб (під будинком) та сарай.

Будинок в Переяславі

У будинку зроблений євроремонт

Затишна оселя для вашої сім’ї

Розміщення: м. Переяслав

Площа: 77.40 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 1 мільйон 237 тисяч 189 гривень

Нагадаємо, що ми розповідали, яка робота є на Переяславщині та скільки за неї платять. Детальніше дізнавайтесь тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору