ЖИТТЯ

На війні загинув Олександр Овдієнко із Переяславщини: йому було 30 років

На війні загинув Олександр Овдієнко із Ташані. Йому було 30 років.

12 липня на війні у Васильківському районі Запорізької області загинув молодший сержант Олександр Овдієнко із Ташані (Ташанська ТГ). Йому було 30 років. Про це повідомили на  Facebook-сторінці Ташанської територіальної громади, передає Інформатор.

Олександра Овдієнка призвали на військову службу 24 березня 2022 року. Він був бойовим медиком 3 механізованого взводу, 2 механізованої роти, військової частини А 4712. Був нагороджений грамотами від керівництва, мав дві нагороди.

Олександр народився 20 травня 1993 року в селі Ташань. Там пройшли його дитячі роки. Закінчив Ташанську школу у 2010 році. Мав середню спеціальну освіту, закінчив Бориспільський професійно-технічний навчальний заклад. Був одружений. Мама Олександра померла 9 місяців тому, залишився батько та брат.

“Олександр був добрим і веселим парубком, душею компанії, мав багато друзів був дуже добрий, дружелюбний, трудолюбивий, хоробрий, вів активний спосіб життя… Висловлюємо співчуття рідним та близьким Олександра. Вся Ташанська громада розділяє ваш біль та скорботу”, – написали в повідомленні.

Нагадаємо, що 20 липня у Гайшині попрощалися із Олександром Ігнатенком. Він також загинув на війні.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору