ЖИТТЯ

Фестиваль, благодійний концерт та етнографічний захід: як провести найближчі дні на Переяславщині

На Переяславщині найближчими днями влаштують різноманітні заходи. Куди можна сходити?

З 27 по 31 липня на Переяславщині заплановані різноманітні заходи. Наприклад, ви можете завітати на День Української Державності, фестиваль дружби або благодійний концерт у Студениках, відвідати інтерактивний турнір та насолодитись музичним вечором від вокального ансамблю “Sunshine”. Інформатор зібрав афішу актуальних анонсів.

МАЙСТЕРКЛАС ПО ОРИГАМІ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 27 липня, 16:00

Ціна: за будь-який донат за попередньою реєстрацією

Долучайтесь на цікавий майстерклас по оригамі. Особливо цікавим таке заняття буде діткам.

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 28 липня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Долучіться до святкування Дня Української Державності. У програмі заходу для вас виступить народний аматорський ансамбль танцю “Міленіум”, вокальне тріо “Дівчата”, народний фольклорний ансамбль “Чорнобривці” та народний аматорський ансамбль української пісні “Червона калина”.

ЕТНОГРАФІЧНИЙ ЗАХІД ТОЛОКА

Де: Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини

Коли: 29 липня, 12:00

Ціна: вхідний квиток до музею для дорослих – 120 гривень, для дітей, студентів та пенсіонерів – 60 гривень

Завітайте на цікаве дійство відродження давнього українського звичаю спорудження будинків із глини та культурно-мистецький проєкт “ФолькКрай” де ви почуєте старовинні обрядові пісні у виконанні аматорських фольклорних колективів Київщини.

БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Де: с. Студеники. Площа біля сільського будинку культури

Коли: 29 липня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на благодійний концерт в підтримку Збройних сил України на якому виступить народна артистка України Алла Попова – співачка, композиторка, телеведуча та Заслужений артист України Олександр Зайченко – шоумен, автор та виконавець власних пісень.

ВИСТУП ВОКАЛЬНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ “SUNSHINE BAND”

Де: Переяслав, парк Тараса Шевченка

Коли: 29 липня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Пориньте у творчу музичну атмосферу разом із талановитим ансамблем “Sunshine”, у складі якого виступлять Лідія Ющишина, Валерій Маковський, Микола Гриценко, Юрій Лебединець та Роман Мотузок.

ФЕСТИВАЛЬ ДО ДНЯ ДРУЖБИ

Де: Переяслав, вулиця Ярмаркова, 31 (Гімназія №3)

Коли: 30 липня, 17:00

Ціна: безкоштовно за попередньою реєстрацією

30 липня у світі відзначається Міжнародний день дружби, з цієї нагоди для дітей та молоді (10-19 років) влаштують “Фестиваль Дружби в Переяславі” — свято єдності, посмішок, підтримки та хорошого настрою. На вас чекатимуть пам’ятні сувеніри, цікавий квест, Fun up зарядка, різноманітні активності, а найголовніше — можливість спілкування та нові знайомства. Нові враження, нові навички, нові друзі — все це, і навіть більше в програмі заходу.

ІНТЕРАКТИВНИЙ ТУРНІР “БЕЗПЕЧНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ. ПРОТИДІЄМО ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 31 липня, 16:00

Ціна: безкоштовно за попередньою реєстрацією

В рамках Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, в Молодіжному просторі “Зустріч” відбудеться інтерактивний турнір “Безпечне працевлаштування. Протидіємо торгівлі людьми” за підтримки ООН МОМ. Долучитись до турніру можна всім охочим від 15 років. На заході розглянуть три блоки: “тренігова лекція для інформування учасників”, “інтерактивний турнір”, “фідбек від учасників”.

Нагадаємо, що 26 липня у Переяславі для родин-переселенців провели безкоштовну екскурсію та майстерклас. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишетесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору