ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік заліз на громовідвід, щоб покінчити із життям

Як минуло 30 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 30 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:20. Положаї (Ташанська ТГ). Чоловік поскаржився, що односельчанин в’їхав на авто в його паркан. За цим фактом триває перевірка.

11:06. Переяслав. Заявник повідомив, що йому зателефонували невідомі та представилися працівниками банку. Просили надати дані, бо у нього, мовляв, заблокована картка. Чоловік запідозрив, що вони шахраї.

22:02. Світанок (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що з його банківських карток хтось зняв 20 тисяч гривень та 14 тисяч 500 гривень. Зазначив, що нікому особистих даних не розповідав. Триває перевірка.

22:05. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що чоловік хотів вчинити самогубство. Він заліз на громовідвід, а злізти не міг. Перебуває на обліку у психлікарні.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 29 липня у Переяславі жінка хотіла купити синові скутер і втратила всі гроші з банківської картки. Більше про це – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору