ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік перерахував 23 тисячі гривень за мотоблок, але не отримав його

Як минуло 31 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 31 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:54. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що її батькам хтось телефонує з різних номерів та каже, що вони виграли в лотереї.

13:40. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка розповіла поліції, що зв’язала маскувальну сітку, та попросила передати її на фронт.

16:26. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік поскаржився, що перерахував 23 тисячі гривень за мотоблок, проте за місяць не отримав його. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

17:40. Переяслав. Заявниця повідомила, що в будинку, у якому вона була понад місяць тому, розбили вікно та розкидали речі. Триває перевірка.

1 серпня, 7:05. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Audi та Peugeot. Ніхто не постраждав. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та одну в Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 30 липня у Переяславі чоловік заліз на громовідвід та не міг злізти. Більше про це – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору