Запечена кукурудза – проста та дуже смачна страва. Спробуйте приготувати.
Запечена кукурудза – по-справжньому літня справа. Вона виходить дуже ароматною за рахунок зелені, спецій та часнику, соковитою – завдяки маслу. Також цей рецепт підійде для розігріву вчорашньої вареної кукурудзи. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 4 качани кукурудзи
- 100 г вершкового масла
- 4 зубчики часнику
- кілька гілочок прянощів (наприклад, кінза, базилік або розмарин)
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- Кукурудзу очистіть від волокон, вимийте та відваріть до напівготовності.
- Вершкове масло кімнатної температури доведіть до м’якої маси виделкою.
- Часник і зелень подрібніть та додайте до масла, ретельно перемішайте.
- Рівномірно змастіть кожен качан сумішшю з вершковим маслом та загорніть у фольгу.
- Запікайте у розігрітій до 200 градусів духовці упродовж 20-40 хвилин.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.