ЖИТТЯ

Вдвічі менше, ніж у липні торік: на Переяславщині за місяць побралася 31 пара та народилося 23 дитини

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за липень.

З 1 по 31 липня у Переяславі народилося 23 немовляти, з яких 11 хлопчиків та 12 дівчаток (рік тому у липні народилось 43 дитини). Найпоширеніші імена для дівчаток – Софія, для хлопчиків – Михайло, Ярослав. Було й рідкісне ім’я серед дівчаток – Романія, серед хлопчиків – Юхим, Остап. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклала 31 пара (торік у цьому ж місяці було 62). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2003 р.н. та дружина 2005 р.н., а найстаршими – чоловік 1964 р.н. та дружина 1971 р.н. Розірвали шлюб чотири пари. Одна жінка змінила прізвище та по батькові.

Минулого місяця зареєстрували 81 смерть (47 чоловіків та 34 жінки). Найстаршою з померлих у Переяславі була 97-річна жінка, а наймолодшим – 25-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 85-річна жінка, а наймолодшими – двоє 30-річних чоловіки. Торік у липні смертей було на 8 більше.

Нагадаємо, що у Переяславі новий дитячий майданчик облаштують покриттям за 285 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору