ГРОШІ

У Переяславі новий дитячий майданчик облаштують покриттям за 285 тисяч гривень

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 14 до 28 липня оголосили 3 тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 17 до 25 липня. Замовник – КП “Переяславське ВУКГ”. Після встановлення на центральній площі Переяслава дитячого майданчика передбачили 290 тисяч гривень на придбання та монтаж гумового покриття для нього. Загальна площа – 115 кв. метрів. ПП “Деревообробний завод “БРАМА” із Броварів, яке, власне, продало і майданчик за 394 тисячі 200 гривень, погодилося надати покриття за 285 тисяч. Ця пропозиція була єдиною, тож її визнали найвигіднішою.

Із 17 до 26 липня. Замовник – відділ капітального будівництва та житлово-комунального господарства Переяславської міської ради. 3 мільйони 612 тисяч 991 гривню 20 копійок передбачили на капітальний ремонт тротуару на вулиці Шевченка у межах вулиць Грушевського та Сковороди в Переяславі. З вимогами до виконавця можна ознайомитися у документі, прикріпленому нижче. ТОВ “Афінацентр” із Кам’янського запропонувало надати ці послуги за 3 мільйони 329 тисяч 302 гривні 84 копійки і стало переможцем торгів. Зараз триває його кваліфікаційна перевірка. Ремонт, згідно з проєктом договору, повинні зробити до 30 вересня.

Додаток 2 Технічне завдання (5)

Із 18 до 26 липня. Замовник – відділ капітального будівництва та житлово-комунального господарства Переяславської міської ради. Оголосили новий тендер на ремонт найпростішого укриття Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха. Передбачили 9 мільйонів 353 тисячі 221 гривню 20 копійок. ТОВ “ТІРЕЛ ІНДАСТРІС” із Сумщини погодилося надати послуги за 9 мільйонів 258 тисяч 738 гривень 31 копійку. Його пропозицію прийняли. Роботи повинні виконати до 6 жовтня.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Відділ капітального будівництва та ЖКГ передбачив на капітальний ремонт даху та будівлі закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №10 “Любавонька” у Переяславі 5 мільйонів 599 тисяч 483 гривні 20 копійок. Згідно з проєктом договору, роботи потрібно виконати до 30 вересня цього року. Згодом тендер призупинили через вимоги ймовірних учасників щодо усунення дискримінаційних умов та скарги на процедуру. Зараз кінцевий строк прийому пропозицій змінили із 11 липня до 4 серпня. Деталі – на Prozorro.

Переяславська лікарня передбачила 490 тисяч гривень на розхідні матеріали для реанімаційного відділення для проведення інтенсивної терапії та анестезіології. ФОП Бірюкова Любов Миколаївна із Києва готова надати це за 478 тисяч 956 гривень 61 копійку. Постачатиме до кінця року. Ще 396 тисяч гривень хотіли витратити на захисний одяг (240 тисяч) та розхідні матеріали для надання медичної допомоги хворим у відділеннях (156 тисяч). Однак цей тендер призупинили.

Переяславське ВУКГ планувало придбати вантажопасажирський автомобіль за щонайбільше 600 тисяч гривень. Переможець торгів повинен його доставити до 1 жовтня. Однак торги не відбулися через те, що не було пропозицій.

Нагадаємо, що у Переяславі, попри обурення людей, з міського бюджету виділили понад 2,5 мільйона гривень на пам’ятник Сікорському. Що було далі, дізнавайтесь за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору