ЖИТТЯ

Основні конкуренти “Дніпра” зійдуться в очному поєдинку: анонс 10 туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Вовчків проти “Матадора”, а ще міське дербі. Десятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу має чим потішити.

У суботу, 29 липня, відбудеться десятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Його матчі рівномірно розподілили у часі протягом усієї другої половини дня, тому, за бажання, уболівальники зможуть побачити всі три. Інформатор традиційно анонсує їх.

Дві гри туру проведуть на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. О 13:30 дівичківський “Дніпро” прийме там Мирне (Вороньківська ТГ). Цей матч можна вважати найменш інтригуючим, хоча обидві команди й перемогли минулої суботи. Мирне-то й взагалі мінімально виграло у потужнішого за іменами “Переяслава”. Але “Дніпро” ще сильніший – у першому колі “прихлопнув” Мирне на виїзді 4:0, зараз також, очевидно, не збирається втрачати очок, бо конкуренти за чемпіонство близько.

О 15:30 “Переяслав” та “Бурти” зійдуться в тепер єдиному можливому (після передислокації “Матадора”) міському дербі. “Переяславу” просто необхідно реабілітовуватися після невдачі у Мирному та ще й реваншуватися після безвольної поразки у першому колі від “Буртів” 0:2. “Буртам” же потрібно витягувати себе із дна турнірної таблиці, щоправда, навіть перемоги для цього буде замало. Та ще й команда опинилася на межі антирекорду сезону – у неї три поразки поспіль (до цього така ж серія була у Мирного та “Матадора”), ще одна забезпечить їй найгіршу серію сезону. Про відсутність мотивації тут і говорити нічого, має бути гаряче.

А завершиться ігровий день навіть не десертом, а основною стравою – дуже гарячою та, сподіваємось, ситною. О 18:00 у Вовчкові (Переяславська ТГ) друга команда чемпіонату прийме третю – дем’янецький “Матадор”. Той, хто програє у цьому турі, мабуть, остаточно зможе забути про чемпіонські амбіції. Попри те, що у Вовчкова зараз 16 очок, а у “Матадора” – 12, за втраченими різниця між ними лише в 1 пункт. Тобто у випадку перемоги гостей, вони нехай і не обійдуть Вовчків у таблиці відразу, але вже будуть у кращому турнірному становищі. “Дніпро”, який наразі лідирує, певно, вболіватиме за нічию – чому б головним суперникам зразу не втратити по 2 очки?

У першому колі “Матадор” переміг 4:2. Вовчкову тоді банально не вистачило класу. Але після перерви між колами він підсилився – уже розгромив Мирне та “Бурти”. Проте і “Матадор” у цей час не сидів, склавши руки, і суттєво оновив склад. От і перевіримо, хто краще попрацював на трансферному ринку. А ще не варто забувати, що Вовчків класно грає саме вдома: цьогоріч втратив очки лише із Циблями (Циблівська ТГ), зігравши 2:2, натомість переміг “Бурти”, “Переяслав” та Мирне.

Нагадаємо, що Артем Килипенко із “Дніпра” цьогоріч забиває лише Циблям та “Буртам”, але із 11 голами очолює гонку бомбардирів. Інші статистичні цікавинки – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору