ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як запекти кукурудзу в духовці, щоб вона була соковитою та смачною

Запечена кукурудза – проста та дуже смачна страва. Спробуйте приготувати.

Запечена кукурудза – по-справжньому літня справа. Вона виходить дуже ароматною за рахунок зелені, спецій та часнику, соковитою – завдяки маслу. Також цей рецепт підійде для розігріву вчорашньої вареної кукурудзи. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 4 качани кукурудзи
  • 100 г вершкового масла
  • 4 зубчики часнику
  • кілька гілочок прянощів (наприклад, кінза, базилік або розмарин)
  • сіль та перець за смаком

Приготування: 

  1. Кукурудзу очистіть від волокон, вимийте та відваріть до напівготовності.
  2. Вершкове масло кімнатної температури доведіть до м’якої маси виделкою.
  3. Часник і зелень подрібніть та додайте до масла, ретельно перемішайте.
  4. Рівномірно змастіть кожен качан сумішшю з вершковим маслом та загорніть у фольгу.
  5. Запікайте у розігрітій до 200 градусів духовці упродовж 20-40 хвилин.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору