ЖИТТЯ

В університеті Переяслава відкрили Центр ветеранського розвитку: які послуги там надаватимуть

У Переяславі створили Центр ветеранського розвитку. Як він працюватиме?

На базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі створили Центр ветеранського розвитку. У ньому надаватимуть психологічні індивідуальні консультації військовослужбовцям, ветеранам війни, членам їхніх сімей, а також сім’ям загиблих (померлих) ветеранів. Про це повідомили на сайті університету, передає Інформатор.

Фахівці Центру організовуватимуть програми, які будуть спрямовані на соціальну адаптацію та сприяння працевлаштуванню військовослужбовців, ветеранів та членів їхніх сімей, короткострокові курси науково-професійної перепідготовки та заходи з соціально-психологічної адаптації.

Із вересня у рамках Центру стартує кілька важливих проєктів під патронатом Міністерства освіти і науки України, Міністерства ветеранів та Міністерства соціальної політики України й інших громадських інституцій.

У Центрі працюватиме команда практичних психологів: кандидатка психологічних наук, доцентка Вікторія Вінс, кандидатка психологічних наук, доцентка Наталія Бочаріна, кандидатка психологічних наук, доцентка Марина Хараджи, кандидатка психологічних наук, доцентка Світлана Белякова, кандидатка психологічних наук Альона Іващенко, кандидатка психологічних наук Алла Стеценко, старша викладачка Тетяна Кузьменко.

Отримати детальнішу інформацію про діяльність Центру розвитку ветеранів можна за телефоном (063)135-57-65.

Нагадаємо, що на Бориспільщині на початку серпня можливе тимчасове обмеження руху автівок та пішоходів. Проводитимуть заходи безпеки.

Фото: сайт УГСП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору