ЖИТТЯ

Росіяни вночі 3 серпня атакували Київщину 15 безпілотниками: які наслідки

Російські війська завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині?

Вночі 3 серпня російські війська атакували територію України з повітря. Із північного няпрямку (Брянська область) випустили 15 ударних безпілотників Shahed-136/131 по Київщині. Всі їх збили сили ППО. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській міській військовій адміністрації наголосили, що повітряна тривога тривала 3 години. Вона стала 820-ю у столиці за період повномасштабної війни. На підльоті до Києва виявили та знищили майже півтора десятка повітряних цілей. Попередньо, обійшлося без жертв та руйнувань.

У Київській області також немає ні постраждалих, ні пошкоджень від уламків. Оперативні групи проводять роботу з виявлення можливих пошкоджень. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, що вночі 2 серпня російські війська також атакували територію України безпілотниками Shahed-136/131. Сили ППО збили 23 дрони.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору