ЖИТТЯ

“Переяслав” цього року залишиться без медалей: огляд 11 туру чемпіонату з футболу

Трійка призерів стала очевидною. Які висновки можна зробити після 11 туру чемпіонату Переяславщини з футболу?

5 серпня відбувся 11 тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Після нього можна сміливо прогнозувати, що у першій трійці наприкінці опиняться “Дніпро”, Вовчків та “Матадор”. Але в якому порядку, ще не зрозуміло. “Переяслав” свої медалі програв у Дем’янцях. Деталі пояснює Інформатор.

“Матадор” (Дем’янці) – “Переяслав” 5:2 (Кривенко Ю. (2 голи), Стайков Г., Кривенко Р., Ніконенко – Лисенко П. (2 голи))

Тоді, коли всі фаворити у перерві між колами добряче підсилилися, “Переяслав” оновив склад лише точково. Глибини й не вистачило у боротьбі за медалі. Можна було б припустити, що переяславці втратили “бронзу” у матчах другого кола з “Буртами” (3:3) та Мирним (Вороньківська ТГ) (0:1), та насправді шанси ж збереглися до очного протистояння з “Матадором”, і ще у четвертому турі “Переяслав” довів, що здатен його обігрувати.

Теоретично “Переяслав” може виграти ще навіть “срібло”, якщо переможе у обох своїх наступних матчах, а Вовчків (Переяславська ТГ) та “Матадор” свої по три програють. Хтось у це вірить? Та й відставання від “Матадора” зараз становить якихось 2 очки, проте коли ж їх відігрувати? “Переяславу” залишилося зіграти вдома із Вовчковом та умовно на виїзді з “Дніпром”, “Матадору” – на виїзді з “Дніпром” та Мирним, вдома із Циблями. Зрозуміло, що після 12 туру “Переяслав” знову може стати третім, але ненадовго, це очевидно.

“Бурти” (Переяслав) – “Дніпро” (Дівички) 1:3 (Кузьменко, 71 – Килипенко, 2, 81, Медуниця, 66)

“Дніпро”, зайвий раз не напружуючись, забрав “свої” 3 очки. “Буртам”, щоб сподіватися бодай на нічию, потрібно було реалізовувати навіть напівмоменти, а не марнувати пенальті (із двох забили один), і не завадило б мати свого Килипенка. Як би там не було, а цей нападник здатен робити різницю.

Уявіть собі, вже через тиждень “Дніпро” може стати чемпіоном Переяславщини з футболу. Для цього йому необхідно перемогти “Матадор” і сподіватися, що Вовчків не виграє у “Переяслава”. Однак є й альтернативна версія подій – можна закінчити чемпіонат аж на третьому місці: достатньо лише програти “Матадору”, Вовчкову та “Переяславу” (хіба це вже так нереально?), а Вовчкову та “Матадору” виграти всі свої матчі (при цьому “Матадору” особисту зустріч з “Дніпром” із різницею у понад 3 м’ячі).

Детально турнірні розклади ми розберемо в анонсі 12 туру. А поки ситуація така: “Дніпро” (9 матчів) лідирує із 24 очками, за ним йде Вовчків (9) із 19 очками, закриває трійку лідерів “Матадор” (9) із 15. “Переяслав”, провівши 10 матчів, із 13 очками посідає четверте місце, далі йдуть Мирне (9 матчів) – 9 очок, Циблі (8) – 8, “Бурти” (10) – 5.

Нагадаємо, що у десятому турі Вовчків у запеклому матчі переміг “Матадор”. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору