ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка порізала власного сина

Як минуло 6 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 6 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:47. Улянівка (Ташанська ТГ). Медики повідомили, що у будинку перебуває чоловік з ножовим пораненням. Правоохоронці встановили, що жінка порізала власного сина. Його госпіталізували до хірургічного відділення з проникаючими колото-різаними ранами черевної стінки. За цим фактом триває перевірка.

15:34. Веселе (Дівичківська ТГ). Заявник поскаржився, що у червні дав 11 тисяч 600 гривень чоловіку, щоб той придбав будівельні матеріали на ремонт будинку, але він не виконав зобов’язання. Інформацію перевіряють правоохоронці.

16:34. Переяслав. Жінка повідомила, що буянить її син, вигнав з двору. Триває перевірка.

18:47. Переяслав. Медики повідомили, що чоловік упав з мопеда. Отримав множинні забійні рани обличчя, рук і ніг. Правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд справи.

19:17. Ташань (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилася, що у неї викрали сумку. За цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Семенівці (Студениківська ТГ) та одну в Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що на ремонті укриття у дитсадку в Переяславі міський бюджет втратив 455 тисяч гривень, начальнику відділу освіти повідомили про підозру. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору