ЖИТТЯ

Погода на 8 серпня: у Переяславі буде 23 градуси

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 23 градуси.

У вівторок, 8 серпня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде зранку – 16 градусів тепла. Максимальна пообіді – 23 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 52 та 82 відсотками протягом доби. Тривалість дня 8 серпня – 14 годин 54 хвилини. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:31, а захід – о 20:27.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1963 році – 34 градуси тепла, а найнижчу в 1887-му – 7,8 градуса тепла.

Народні прикмети:

8 серпня відзначають день священномучеників Єрмолая, Єрміппа і Єрмократа, ієреїв Нікомедійських. У наших пращурів це був час збору трав у лікарських цілях. У минулі часи помітили: золотавий колір зорі й фіолетове забарвлення горизонту – до хорошої погоди.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору