ЖИТТЯ

Жителька Бориспільщини організувала бізнес з надання сексуальних послуг: відео

На Київщині викрили трьох сутенерок. Що про це відомо?

Поліцейські Київщини викрили злочинне угруповання сутенерок. Організувала незаконний бізнес 38-річна жителька Бориспільщини. Вона залучила двох поплічниць віком 22 та 31 років. Зловмисниці контролювали підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру. Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Київщини, передає Інформатор.

Яй йдеться у повідомленні, сутенерки підбирали дівчат привабливої зовнішності для зайняття проституцією, розміщували рекламу на інтернет-ресурсах про надання послуг інтимного характеру, спілкувалися з клієнтами, організовували зустрічі та вели чорну бухгалтерію бізнесу. Вартість секс-послуг кожної становила 3,5-5 тисяч гривень за годину та 18-20 тисяч гривень за добу. Половину доходу працівниці віддавали сутенеркам.

Правоохоронці провели 10 санкціонованих обшуків та вилучили понад 300 тисяч гривень, близько 64 тисяч доларів та майже 4 тисячі євро, а також ноутбуки, флеш-накопичувачі, на яких містилася порнографія, мобільні телефони, банківські картки, зошити з чорновими записами, засоби контрацепції, лубриканти та інші речові докази. На компʼютерній техніці поліцейські виявили фото та відео порнографічного характеру.

Викрили злочинну діяльність працівники управління міграційної поліції за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури. Слідчі повідомили зловмисницям про підозру за фактом сутенерства та втягування осіб в проституцію (ч.2 ст. 303 ККУ). Фігуранткам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на Переяславщині раніше судимий чоловік викрав генератом. Як його покарали, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору