ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка випадково влучила ножем у ногу своєму племіннику

Як минуло 7 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 7 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 40 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:10. Переяслав. Заявник повідомив, що у нього викрали телефон. Врешті ця інформація не підтвердилася. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

9:59. Переяслав. Чоловік поскаржився, що з-під косарки відлетів камінь та пошкодив вікно його автомобіля. Поліціянти зафіксували виклик.

14:31. Леляки (Студениківська ТГ). Заявниця розповіла, що з її будинку викрали документи на пайові ділянки. Ця інформація також не підтвердилася. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183.

14:34. Переяслав. Жінка повідомила, що біля супермаркету ходить п’яний чоловік лише у спідній білизні. Він поводився неадекватно, чіплявся до перехожих. Правоохоронці передали його родичам.

16:20. Переяслав. Заявниця повідомила, що у її доньки викрали барсетку з документами. За цим фактом триває перевірка.

18:25. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Daewoo Lanos та Hyundai. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти склали аміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:25. Переяслав. Жінка поскаржилася, що у її паркан влетів автомобіль ВАЗ-2108, зруйнував його та заїхав у двір. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124.

20:37. Переяслав. Патрульні під час перевірки виявили у чоловіка 1989 р.н. два згортки з речовиною, зовні схожою на коноплі. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Також він надав правоохоронцям посвідчення водія з явними ознаками підробки. Триває перевірка.

21:42. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Медики повідомили, що до бориспільської лікарні госпіталізували хлопця 2009 р.н. з різано-колотою раною гомілки. Правоохоронці встановили, що під час розваг його тітка випадково кинула ножа та влучила у ногу племіннику.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині раніше судимий чоловік викрав генератом. Як його покарали, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору