ЖИТТЯ

Біля магазину пошкодили статуетку гнома, у жінки зник чихуахуа: як минуло 8 серпня для поліції Переяслава

Як минуло 8 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 8 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:18. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що у неї зник пес породи чихуахуа.

13:32. Переяслав. Заявник повідомив, що вночі з його будинку викрали будівельні інструменти, а проникли злодії через вікно. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

14:06. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля магазину хтось пошкодив керамічну фігурку гнома. Триває перевірка.

15:17. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка розповіла, що у її чоловіка викрали телефон. Мають підозрюваних. Правоохоронці проводять перевірку.

16:13. Улянівка (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП: авто Renault Master в’їхало у вантажівку МАН. Ніхто не постраждав. Заявник звернувся для інформування, наряду не потребував.

22:40. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що з її банківської картки зникли 16 тисяч гривень. Інформацію перевіряє поліція.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Студениках (Студениківська ТГ), Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) та Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що жителька Переяслава ошукала продавчиню зоомагазину в Борисполі. Яку схему використала, читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору