ЖИТТЯ

Жителька Переяслава ошукала продавчиню зоомагазину в Борисполі: яку схему використала

Шахрайку з Переяслава затримала поліція. Що вона скоїла?

Нещодавно у соціальній мережі з’явилася публікація щодо шахрайських дій в зоомагазині міста Бориспіль. Згодом постраждала звернулася до поліції. Правоохоронці встановили, що її ошукала жителька Переяслава. Про це повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського РУП ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

Поліціянти з’ясували, що 23-річна жителька Переяслава розрахувалася за товар у зоомагазині надірваною купюрою. Отримавши решту, запропонувала продавчині замінити пошкоджену банкноту на іншу. Щойно ж отримала свою купюру для обміну, зникла з магазину. Відповідно, забрала і товар, і решту від продавчині, і свою пошкоджену купюру.

Правоохоронці перевіряють фігурантку на причетність до вчинення аналогічних правопорушень на території району. Проводять досудове розслідування за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

Нагадаємо, що 7 серпня на Переяславщині жінка випадково влучила ножем у ногу своєму племіннику. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору