ЖИТТЯ

Погода на 10 серпня: у Переяславі буде хмарно з проясненнями

У Переяславі буде хмарно з проясненнями. Максимальна температура – 24 градуси.

У четвер, 10 серпня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде зранку – 15 градусів тепла. Максимальна пообіді – 24 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 44 та 81 відсотком протягом доби. Тривалість дня 10 серпня – 14 годин 47 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:34, а захід – о 20:24.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1931 році – 34,2 градуса тепла, а найнижчу в 1891-му – 9,2 градуса тепла.

Народні прикмети:

10 серпня вшановують пам’ять Прохора, Никанора, Тимона і Пармена дияконів. У цей час викопують цибульки тюльпанів. У давнину помітили, що сильне мерехтіння зірок на сході сонця передвіщає дощ через два-три дні.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору