ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте японський омлет тамагоякі

Тамагоякі – незвичайна страва, яка готується із простих інгредієнтів. Спробуйте приготувати.

Тамагоякі – це традиційна страва японської кухні. Цей солодкаво-пряний дуже тонкий омлет готується на прямокутній сковорідці, а потім скручується у рулет. Підійде як для сніданку, так і для швидкого та смачного перекусу. А головне, готується із простих інгредієнтів. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 4 курячі яйця
  •  1 ст. л. соєвого соусу
  •  1 ст. л. цукру
  •  сіль за смаком
  • олія з нейтральним смаком

Приготування: 

  1. У посудині збийте яйця вінчиком або виделкою. Додайте соєвий соус, цукор та сіль.
  2. Змастіть олією сковорідку. Важливо, щоби вона залишалась змащеною перед кожною новою порцією омлету.
  3. Налийте яєчну суміш на сковорідку тонким шаром, як млинці і смажте, поки омлет не буде майже готовий, але зверху залишиться рідкуватим. Тоді за допомогою паличок і дерев’яної лопатки скрутіть його в рулет і відсуньте на край сковорідки.
  4. Повторіть операцію. Коли другий омлет буде майже готовим, накрутіть його рулетом на перший омлет і відсуньте на край сковорідки.
  5. Повторіть операцію, поки не закінчаться яйця, щоразу скручуючи нову порцію омлету навколо вже наявного рулету.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору