ЖИТТЯ

Бив кулаками по обличчю та шоломом по голові: як на Переяславщині покарали чоловіка, який відлупцював іншого

На Переяславщині чоловік побив іншого. Що вирішив суд?

25 червня на сільському стадіоні у Ковалині (Дівичківська ТГ) чоловік родом із Єрківець відлупцював іншого чоловіка, з яким у нього виник конфлікт. Він кулаками щонайменше п’ять разів вдарив його по обличчю та пішов геть. Через кілька хвилин на мотоциклі наздогнав постраждалого та шолом вдарив його по голові. 9 серпня справу розглянули в суді. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на вирок суду.

У постраждалого діагностували тілесні ушкодження у вигляді синців, крововиливів у очі, забійних ран, саден та набряків голови. Експерти кваліфікували їх як легкі тілесні ушкодження – з короткочасним розладом здоров’я на термін більше 6 діб, але не більше 21 дня.

Обвинувачений, засуджений 3 травня цього року за завдання легких тілесних ушкоджень (отримав 120 годин громадських робіт), визнав свою провину під час судового засідання.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності) та призначив йому покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. Однак звільнив від його відбування, встановивши випробувальний термін на 1 рік, оскільки той щиро покаявся, визнав вину, а також не ухилявся від відбуття призначеного судом покарання у виді громадських робіт раніше.

Нагадаємо, що 13 серпня у Переяславі поліцейські зупинили 16-річного мотоцикліста з підробленими документами. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору