ЖИТТЯ

У Переяславі поліцейські зупинили 16-річного мотоцикліста з підробленими документами

Як минуло 13 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 13 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:14. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП на парковці біля супермаркету між автомобілями Toyota Corolla та Chevrolet Lacetti. Ця інформація не підтвердилася. Правоохоронці склали на заявника адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

13:34. Переяслав. Медики сповістили, що до реанімаційного відділення потрапила 16-річна дівчина з підозрою на алкогольне отруєння, забоєм носа та саднами лоба. Триває перевірка.

14:53. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що перерахував гроші за оголошенням на сайті OLX. Після цього його заблокували. Звернувся для інформування.

15:38. Переяслав. Надійшло повідомлення від жителя Борисполя, що його мати 1974 р.н. із Переяслава з 11 серпня не виходить на зв’язок та її немає вдома. Інформацію перевіряють правоохоронці.

15:51. Семенівка (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що з його будинку викрали мотокосу та циркулярну пилку. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). 

17:28. Переяслав, 44-й км траси Бориспіль-Дніпро. Патрульні зупинили юнака 2006 р.н. на мотоциклі Suzuki. Виявили, що свідоцтво на транспортний засіб підроблене, а також знищений його номер. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа).

17:33. Переяслав. Надійшло повідомлення від свідка, що автомобіль Ford в’їхав у огорожу. Поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

22:39. Переяслав. Медики повідомили, що до реанімаційного відділення доставили дівчину 2006 р.н. з медикаментозним отруєнням, яка намагалася покінчити із життям. Триває первірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Світанку (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 12 серпня у Переяславі водій з ознаками сп’яніння намагався дати поліцейським 500 доларів хабаря. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору